STVV blijft realistisch: "Genk zou zelfs PO1-ploegen het lastig maken"
Redactie
| 0 reacties

Steven De Petter schuift favorietenrol naar Genk

STVV blijft realistisch: "Genk zou zelfs PO1-ploegen het lastig maken"
Foto: © photonews

Morgen staat de belangrijkste Limburgse derby van het seizoen op het programma. Voor Steven De Petter de eerste van het seizoen, want hij miste de vorige twee door schorsingen. "We moeten realistisch blijven, Genk is de grote favoriet", aldus de middenvelder.

Het respect voor Genk is groot, of ze willen in ieder geval bij STVV de druk bij de concurrent leggen. "Ze behoren tot de beste clubs van België. Met hun mooi voetbal zouden ze het zelfs tegenstanders in play-off 1 lastig gemaakt hebben", aldus De Petter in HBvL.

"De wedstrijd maakt alvast veel los bij onze achterban. Het bezoekersvak in de Luminus Arena zal uitverkocht zijn. Wedstrijden met veel inzet en sfeer, daar word je toch profvoetballer voor? Het vergroot alleen maar onze motivatie."

STVV gaat in ieder geval uit van eigen kracht. "We zullen spelen zoals we dat altijd doen. Het is moeilijk om alle factoren van een wedstrijd op voorhand in te schatten. Wat bij vroege kaarten en blessures in het begin van de wedstrijd? Maar we zullen er alles aan doen om STVV in de Luminus Arena op de kaart te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties