Onverwachte wending in dossier Coopman

Redactie
| 17 reacties
Onverwachte wending in dossier Coopman
Foto: © photonews

Club Brugge leende vorig seizoen Sander Coopman uit aan Zulte Waregem. Daar kwam hij helemaal tot bloei en dit seizoen zou hij dan ook opnieuw naar de Gaverbeek kunnen. Al is er nog geen sprake van een nieuwe uitleenbeurt.

Sander Coopman en Zulte Waregem? Het was een meer dan geslaagd huwelijk vorig seizoen. Dat Essevee bovendien ook uitkomt in de Europa League is een extra troef voor hen om Coopman opnieuw binnen te kunnen halen. Francky Dury is fan en wil hem nog meer kansen geven, bij Club Brugge gaven ze Coopman een contractverlenging tot 2020.

De financiële eisen liggen echter nog een flink eind uit elkaar. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het over een verschil van 200.000 euro tussen vraag en aanbod. Daardoor is er nog geen akkoord, al zal er ook de komende dagen zeker nog worden gesproken tussen alle partijen in het verhaal. Coopman zit in een luxepositie en wacht af.

Afgelopen seizoen verzamelde Sander Coopman bij Essevee zestien basisplaatsen, terwijl hij zeker in de Beker van België een belangrijk aandeel had door in diverse rondes het team te helpen over de streep te trekken. Bij Zulte Waregem zoekt Alessandro Cordaro naar een nieuwe uitdaging, waardoor het aandeel van Coopman nog belangrijker kan worden volgend seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties