De Mogi-zomer is nu pas echt begonnen: drie toptransfers in 24 uur tijd

De Mogi-zomer is nu pas echt begonnen: drie toptransfers in 24 uur tijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mogi Bayat gaat zoals gewoonlijk een serieuze rol spelen in de transferzomer van de Belgische (top)clubs. In de laatste 24u heeft hij maar liefst drie transfers afgerond. De Mogi-zomer is begonnen...

Massimo Bruno naar Anderlecht, Perbet naar Club Brugge en Dodi Lukebakio naar Charleroi... Niet mis voor een dagje werk. Mogi Bayat is zijn stempel weer aan het drukken en blijkbaar maakt nu echt iedereen van de topclubs gebruik van zijn diensten. Club Brugge wou een hele tijd niet met hem werken, maar is een tijdje geleden ook overstag gegaan.

Bayat is al een tijdje actief, vooral bij Charleroi en Gent. Met Kaveh Rezaei bezorgde hij de Carolo's, waar zijn broer Mehdi de sportieve baas is, al een nieuwe spits. En hij bezorgde hen ook al een serieuze transfersom door Damien Marcq voor 2,5 miljoen aan Gent te verkopen. Kums, Kayembe en Thelin waren ook al transfers van zijn hand.

Maar nu de topclubs nog veel spelers kwijt willen, zal hij pas echt in actie schieten. Zijn specialiteit: jongens voor een goeie prijs naar een andere club begeleiden. Anderlecht rekent zo op hem om zijn kern nog verder uit te dunnen. Voor Fabrice N'Sakala is hij al een oplossing bij Amiens aan het zoeken.

Ook AA Gent zal verschillende jongens via hem nog naar de uitgang willen begeleiden. Vorig seizoen was hij betrokken bij een recordaantal transfers. Waarschijnlijk zal hij daar dit seizoen weer niet ver vanaf zitten...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties