Deze jongen denkt Kums uit de ploeg te kunnen spelen: "Ik kan Tielemans vervangen"

Redactie
| 34 reacties
Deze jongen denkt Kums uit de ploeg te kunnen spelen: "Ik kan Tielemans vervangen"

Anderlecht heeft de concurrentie op het middenveld serieus aangescherpt. Voor Nicolae Stanciu wordt het dus nog een groter gevecht dan vorig seizoen om in de ploeg te komen. Maar hij heeft wel een opvallende uitspraak in huis.

Stanciu, de man van 10 miljoen, moet dit seizoen doorbreken. Hij deed er in ieder geval alles aan en kweekte in het tussenseizoen heel wat spiermassa bij. "Jullie zeggen altijd 10 miljoen, maar het is geen 10 miljoen. Anderlecht betaalde 7,8 miljoen aan Steaua en met bonussen over vijf jaar kan het oplopen tot 9,8 miljoen."

"Zelf leg ik mijn transferprijs op 7,8 miljoen. Oké, ik blijf de duurste, maar dat is volgens mij niet eens gek veel meer dan wat er betaald werd voor Kums. Dus behandel mij als één van de jongens", preciseert hij in Het Nieuwsblad.

Door het nummer 10 te nemen, neem ik toch al meer verantwoordelijkheid?

Op zijn positie heeft hij nu de concurrentie van Hanni, de bestbetaalde speler van Anderlecht. Wat hem verweten wordt, is dat hij zich te makkelijk laat doen. “Oké, wat ik wel kan zeggen is dat ik ­Tielemans kan vervangen. Het wordt niet makkelijk, maar met mijn passes en afstandsschoten zit dat er zeker in."

"Mijn beste ­matchen vorig seizoen waren de Champions League-voorrondes met Steaua tegen Sparta Praag en Man City. Daarin scoorde ik vier keer. Die Stanciu zag Anderlecht nog niet. Door het nummer 10 te nemen, neem ik toch al meer verantwoordelijkheid?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties