Lukaku verrast: "Ik wist dat ik ooit voor Manchester United zou spelen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 19 reacties
Lukaku verrast: "Ik wist dat ik ooit voor Manchester United zou spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maandag was een heel grote dag voor Romelu Lukaku. Hij werd officieel voorgesteld bij Manchester United, trainde voor de eerste keer mee en gaf ook zijn eerste interview.

En daarbij deed Big Rom een opvallende uitspraak. "Ik woon in Manchester, dus ik passeer regelmatig langs Old Trafford. Op een avond zei ik tegen mijn moeder dat ik daar op een dag zou spelen. Ik had zo'n gevoel", vertelde Lukaku in zijn eerste interview bij MUTV.

"Het was gewoon dat stadion. Als ik daar voorbij rij, kijk ik de hele tijd naar het stadion. Zelfs wanneer ik tegen Manchester United speelde, voelde ik me als een kind wanneer ik het veld opliep."

Eindelijk Champions League

Als winnaar van de Europa League mag Manchester United volgend seizoen aantreden in de Champions League. "Eindelijk! Eindelijk! Ik ben al acht jaar prof en heb nog nooit in de groepsfase van de Champions League gespeeld. Daar heb ik altijd al van gedroomd, ik wil zien hoe dat voelt."

Manchester United kan elk jaar de Champions League winnen

Maar bij de groepsfase moet het voor hem niet blijven. "Het is mijn eerste ervaring aan de échte top," laat Lukaku weten. "Met België op het WK wist ik als kind nooit of ze een kans maakten, al hebben we nu wel een heel getalenteerde generatie. Maar Manchester United kan elk jaar de Champions League winnen", klonk het.

Samen met Pogba

Na het officiële eerste interview voor MUTV mocht zijn beste maatje Paul Pogba even interviewer spelen. De beelden daarvan kun je hieronder bekijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties