Reactie Genk is een outsider voor de titel, zo gaan coach en kapitein daar vlak voor de start mee om: "Dat is logisch, maar..."

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Genk is een outsider voor de titel, zo gaan coach en kapitein daar vlak voor de start mee om: "Dat is logisch, maar..."
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk hield zaterdag in de eigen Luminus Arena Everton FC in bedwang (1-1). De Limburgers worden door veel waarnemers tot outsider voor de titel gebombardeerd. Maar hoe gaan ze daar nu zelf mee om?

"Na onze prestaties van afgelopen jaar is het logisch dat de verwachtingen stijgen", vertelt coach Albert Stuivenberg. "Maar vorig seizoen was vorig seizoen. Nu is alles weer anders, is iedereen fit en moet je de punten opnieuw verdienen."

"We zijn gefocust op een sterke start", gaat Thomas Buffel verder. "We hebben het Ajax (3-3) moeilijk gemaakt. Een match die we bovendien onder controle hadden, net als die tegen Everton. Die twee goeie tests zijn hopelijk een voorbode voor een sterk seizoen."

Gevaarlijk Waasland-Beveren

Stuivenberg is op zijn hoede voor de komst van Waasland-Beveren zaterdag. De Leeuwen klopten onder meer Club Brugge en Zulte Waregem tijdens de oefencampagne.

"Ze kenden en uitstekende voorbereiding en verloren nog geen enkele oefenmatch", weet de Nederlandse oefenmeester. "Bovendien vertrokken er niet veel spelers. W-Beveren wordt meteen een te duchten tegenstander."

Stuivenberg wil KRC Genk dit seizoen naar PO1 brengen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties