Reactie Verhulst baalt enorm: "Ik schudde enkele gigantisch goeie reddingen uit mijn mouw, maar..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Verhulst baalt enorm: "Ik schudde enkele gigantisch goeie reddingen uit mijn mouw, maar..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren blijft na twee speeldagen in het nieuwe seizoen troosteloos achter met 0 op 6. Na een nederlaag tegen Club Brugge vorige week, bleek nu ook KV Kortrijk te sterk. Doelman Davino Verhulst speelde een prima match, maar stond na afloop van de partij te balen.

“Ik denk dat ik enkele gigantisch goeie reddingen uit mijn mouw heb geschud. Mochten we niet verloren hebben, had ik er nog iets aan gehad. Nu koop ik niets met mijn goede prestatie”, stak de doelman van Lokeren na de match in en tegen Kortrijk van wal.

“Vorig week hadden we iets te veel hoop op een goed resultaat tegen Club Brugge. Als je zo verliest moet je een week later wel met een andere mentaliteit op het veld komen. Dat was niet het geval, want Kortrijk deed hetzelfde met ons als Club Brugge.”

"We gaven echt te veel ruimte weg"

“Tijdens de eerste helft merkte in geen verschil in vergelijking met de wedstrijd van vorige week. Kortrijk won ieder duel en bovendien was ook de tweede bal iedere keer voor hen. We wilden ons spel spelen en hoog druk zetten, maar dat is niet gelukt. We gaven echt veel te veel ruimte weg”, besloot Verhulst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties