Van der Elst ergert zich aan spelers en situatie Club Brugge: "Je wil toch klaar zijn voor je nieuwe club?"

Van der Elst ergert zich aan spelers en situatie Club Brugge: "Je wil toch klaar zijn voor je nieuwe club?"
Foto: © photonews

Club Brugge heeft een 6 op 6 in de Belgische competitie, maar voorlopig Europees een nul op het rapport. Franky Van der Elst, icoon van de club, ergert zich aan verschillende zaken bij blauw-zwart, vooral dan aan de spelers die nog azen op een transfer.

Van der Elst vindt het niet kunnen dat er spelers met een transfer bezig zijn tijdens de belangrijke wedstrijden. "Zie wat er bijvoorbeeld bij Club gebeurt met Engels en Izquierdo. Poulain valt uit, Mera is geblesseerd en dan wordt er opeens toch weer een beroep gedaan op Engels", zegt hij in S/V Magazine.

Voor Van der Elst is dat een grote reden waarom sommige spelers er niet klaar voor zijn. "Mijn gevoel is dat spelers daar ook helemaal anders tegenaan kijken dan vroeger, dat er zijn die redeneren: ik heb tijd, want ik ga toch weg. Maar je wilt toch in vorm zijn als je bij je nieuwe club aankomt?"

Ook aan Anderlecht ergerde ik me

"Voor supporters is dat heel vervelend. Ik ergerde mij vorig seizoen ook toen Anderlecht in de derde voorronde van de Champions League tegen Rostov moest spelen en er verklaard werd: "We zijn niet klaar voor die match." Maar het gaat om 15 miljoen!'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties