Leko over situatie Denswil: "Zo kan je je niet voor de volle 100% focussen"
Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 6 reacties

Ivan Leko over situatie Stefano Denswil: "Zo kan je je niet voor de volle 100% focussen"

Leko over situatie Denswil: "Zo kan je je niet voor de volle 100% focussen"
Foto: © photonews

In tegenstelling tot vorige week tegen KAS Eupen, maakt Stefano Denswil deze week opnieuw deel uit van de wedstrijdselectie van Club Brugge. Ivan Leko nam de Nederlander op in zijn kern voor de topper op het veld van Zulte Waregem.

“De laatste drie dagen is Stefano goed bezig op training. Of hij fit is voor de match tegen Zulte Waregem? Weet je, het is niet alleen belangrijk dat je op fysiek vlak fit bent. Ook op mentaal vlak moet een speler fit zijn”, verduidelijkte Leko.

“De voorbije drie, vier jaar waren er nooit problemen met Stefano. Maar als je elke dag iets hoort (Leko doelt op de transfergeruchten rond Denswil, nvdr.), is het normaal dat dat in je hoofd speelt. Deze club zoveel miljoenen, een andere club zoveel miljoenen… Dan kan je je als speler niet voor de volle 100% focussen.”

Nog drie weken afwachten

Voorlopig is Stefano Denswil dus nog steeds een speler van Club Brugge. De transfermarkt is nog iets minder dan drie weken open. Of de gewezen verdediger van Ajax op 1 september nog steeds in het Jan Breydelstadion speelt, is niet duidelijk. Het blijft afwachten voor Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties