Zulte Waregem zet alle zeilen bij om Coopman tóch te laten spelen tegen Club Brugge: "Misschien vonden we wel een achterpoortje"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 30 reacties

Zulte Waregem zet alle zeilen bij om Coopman tóch te laten spelen tegen Club Brugge

Zulte Waregem zet alle zeilen bij om Coopman tóch te laten spelen tegen Club Brugge: "Misschien vonden we wel een achterpoortje"
Foto: © photonews

De opener van speeldag 3 tussen Zulte Waregem en Club Brugge stond de afgelopen dagen in het teken van Sander Coopman. De huurling van Essevee mag tegen zijn moederclub niet aantreden.

Tenzij de Belgische bekerwinnaar een bedrag van net geen 1 miljoen euro ophoest. Die clausule werd namelijk in de huurovereenkomst die alle partijen ondertekenden opgenomen.

Toch probeerde Zulte Waregem de afgelopen dagen nog onder die clausule uit te komen. "Deze week hebben we er alles aan gedaan om Sander te laten spelen", vertelt coach Francky Dury in Het Laatste Nieuws.

Niet op de spits drijven

"Zowel door te onderhandelen als het bekijken van de reglementering. Maar het rechtstreekse contact met Club was niet eenvoudig", aldus de oefenmeester. "Of we een achterpoortje gevonden hebben? (lacht) Misschien wel. Maar we moeten het niet op de spits drijven en groots zijn in de aanvaarde deal. We hebben de overeenkomst mee ondertekend en moeten daar dus niet flauw over doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties