Komt vervanger van Neymar over uit... Parijs? 'Barcelona denkt aan twee toppers van PSG'
Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties

Komt vervanger van Neymar over uit... Parijs? 'FC Barcelona denkt aan twee toppers van PSG'

Komt vervanger van Neymar over uit... Parijs? 'Barcelona denkt aan twee toppers van PSG'

FC Barcelona is en blijft dezer dagen op zoek naar versterking voor zijn huidige spelerskern. De Braziliaan Paulinho werd alvast in huis gehaald, maar Barça heeft natuurlijk nog een vervanger voor de naar Paris Saint-Germain vertrokken Neymar nodig.

In eerste instantie hoopt Barça nog steeds op de komst van Philippe Coutinho, ook al wil Liverpool zijn absolute smaakmaker liever houden. Ousmane Dembele (Borussia Dortmund) staat eveneens hoog op het verlanglijstje van Barcelona, maar ook in die onderhandelingen komt voorlopig geen schot.

Di Maria & Draxler

En dus houdt men in Camp Nou rekening met een plan-B. Volgens Fichajes zou Barcelona wel wat zien in PSG-speler Angel Di Maria, die in het verleden nog bij Real Madrid speelde. Volgens El Mundo Deportivo zou Julian Draxler, een andere speler van PSG, dan weer zijn aangeboden bij de Spanjaarden.

Of Barcelona ook effectief één van beide spelers in huis gaat halen, valt nog af te wachten. Na de spraakmakende transfer van Neymar, lijkt het bestuur van Barça nu ook niet meteen geneigd om aan te kloppen bij Paris Saint-Germain.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties