Reactie Vanhaezebrouck weigerde de vragen (ongezien!), maar: "Dit was zelfs geen gele kaart"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moeskroen
| 66 reacties
Vanhaezebrouck weigerde de vragen (ongezien!), maar: "Dit was zelfs geen gele kaart"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"De coach zal enkel zijn analyse geven, maar geen vragen beantwoorden", luidde het bij de persverantwoordelijke van AA Gent voor de persconferentie na Moeskroen-Gent. Hein is not amused.

Moesten de blauwe stoeltjes in de Moeskroense perszaal -colormatch dat eens met het team, jongens- niet zo'n stevige leuningen hebben, de helft van de journalisten was ervan gevallen.

Vanhaezebrouck leeft al sinds de slechte seizoensstart op gespannen voet met de pers, maar dit maakten we nog niet mee. De analyse van Hein was klaar en duidelijk overigens. "Die rode kaart was foutief."

Die tweede goal slikten we op een corner die er geen was

"We speelden een heel goeie eerste helft, met veel bewegingen en veel kansen, twee mooie doelpunten én Kubo die een derde moest maken. We moesten met 0-3 de rust in, én met elf tegen elf."

"Het was geen rode kaart, we hebben de beelden opnieuw gezien. Het was een tackle op de bal en zelfs geen gele kaart." Daarna ging het mis bij de Buffalo's.

"Over de tweede helft kan ik niet tevreden zijn, ook al pakten we het tweede doelpunt op een corner die er geen was. Het zit ons niet mee, al sinds de play-offs van vorig jaar niet meer. Aan de andere kant moeten we het zelf ook beter doen", sloot hij af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties