Kaya keert terug naar de club waar het voor hem begon: "Er is iets mogelijk"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Redactie vanuit Waregem
| 0 reacties
Kaya keert terug naar de club waar het voor hem begon: "Er is iets mogelijk"
Foto: © photonews

Davy De fauw was niet al te blij met de loting, maar er waren er bij Zulte Waregem die wel een gat in de lucht sprongen. Onür Kaya bijvoorbeeld, die tegen zijn ex-club Vitesse mag aantreden.

Vitesse is niet zo ver voor Zulte Waregem en het lijkt niet echt op een Europese verplaatsing vond De fauw. "Toch liever Arnhem dan Oekraïne of zoiets", lachte Kaya. "Ik had ook wel gehoopt op een Turkse ploeg, maar Vitesse stond zeker op mijn lijstje."

"Ik ken nog veel mensen binnen de club. Qua spelers is er wel enkel nog Büttner over. Bij Vitesse heb ik Nederlands geleerd. Ik kon het niet, maar het was echt van moeten. Het is een klein stadje en er valt niet veel te beleven, al kan je op de Groentenmarkt wel altijd terecht. Nederlands leren was dus echt noodzakelijk."

Kansen

Kaya ziet trouwens kansen. "Na de uitslagen van gisteren is alles misschien mogelijk in Europa. Lazio en Nice zijn erg grote clubs die erbovenuit steken, maar als we 100% zijn, waarom zou er dan niets mogelijk zijn? We moeten genieten. We spelen ook niet elk jaar Europees."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties