Martinez lijkt hem minuten te gaan gunnen: "Eden kan misschien wel spelen tegen Gibraltar"

Martinez lijkt hem minuten te gaan gunnen: "Eden kan misschien wel spelen tegen Gibraltar"
Foto: © photonews

Volg Belgiƫ nu via WhatsApp!

De kans dat Eden Hazard wat minuten maakt tegen Gibraltar lijkt met de dag groter te worden. De kapitein van de Rode Duivels trainde ook vandaag quasi voluit mee en lijkt gedreven om te kunnen spelen.

Roberto Martinez was dan ook bijzonder opgetogen. "Eden doet het erg goed op training. We zijn twee sessies verder en hij pikt alles goed op. De medische staf is heel blij met hoe hij het doet momenteel en hij kreeg nog geen reactie na een training, dus alles ziet er goed uit."

Toch wil Martinez zich niet vergalopperen. "Of dat ook betekent dat hij gaat spelen? We moeten voorzichtig blijven en afwachten of er niet toch nog een reactie komt. We houden alles nauwlettend in de gaten. Twee keer 90 minuten spelen? Ik denk niet dat hij dat aankan. Het gaat nu echter ook over vertrouwen en matchritme."

Roberto Martinez lijkt Eden Hazard minuten te gaan geven tegen Gibraltar

"Tot nu toe heeft hij vooral gespeeld bij de beloften en dergelijke. Dat is goed, maar een interland is nog iets anders. Misschien dat het goed is om hem wat minuten te laten maken tegen Gibraltar, al dan niet met oog op de match in Griekenland."

Ook de rest van de kern is fit: "Meunier, Fellaini, Lukaku en alle anderen: we hebben ze goed opgevolgd en er is geen enkel probleem bij niemand. Het is mooi om met zo'n grote, fitte kern te kunnen werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties