Lierse-fans plannen protest tegen Maged Samy en... krijgen al voor de match hun zin: "Zie af van acties als jullie van me af willen"

Lierse-fans plannen protest tegen Maged Samy en... krijgen al voor de match hun zin: "Zie af van acties als jullie van me af willen"
Foto: © Photonews

De maat is vol voor Maged Samy. Deze week zette hij sportief manager Roel Rymen op non-actief en dat kwam zwaar aan bij de supporters. Die planden dit weekend allerlei protestacties, maar Samy blijkt hen te snel af te zijn.

Lierse speelt dit weekend tegen Westerlo en de fans wilden opdagen met protestspandoeken. Samy laat op zijn Facebook echter weten dat het weinig nut heeft. "Ik weet dat er actie tegen mij gaat gevoerd worden en gevraagd worden om te vertrekken. Met alle respect voor degenen die niet willen dat ik vertrek, ik heb besloten te vertrekken", klinkt het duidelijk.

En hij doet nog een oproep naar de ontevreden supporters. "Er zijn een aantal geïnteresseerde kopers die serieus aan het kijken zijn om de club te kopen. Als zij morgen jullie acties zien, zou dat ze kunnen weerhouden van het overnemen van de club omdat ze bang zijn eenzelfde behandeling mee te maken. Acties voeren tegen de eigenaar zal ze doen laten vertrekken en dat is het tegenovergestelde van wat jullie wensen. Het is dus verstandig om geen acties te voeren als jullie echt snel van me afwillen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties