AA Gent werd alwéér koud gepakt in de slotminuten: "Dit is kinderachtig"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties

AA Gent stond alweer op de rand van de overwinning, maar toen ging het mis

AA Gent werd alwéér koud gepakt in de slotminuten: "Dit is kinderachtig"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck kon zich wel de haren uit het hoofd trekken, daar in de 89ste minuut van AA Gent-Racing Genk. Alweer ging het mis in de allerlaatste minuten.

Jakub Brabec kon een vrije trap van Pozuelo zomaar in doel verlengen. Niemand stond in zijn buurt, niemand kon de gelijkmaker verhinderen. Een knoert van een dekkingsfout.

Op Mechelen gebeurde het ook al. Genk had zijn huiswerk op orde. "We wisten dat hun zwakke punt de vrije trappen zijn. Dat hebben we uitgebuit", aldus Schrijvers achteraf.

De spelers op het veld moesten het zien, dit zou niet mogen

Brecht Dejaegere slaakte een diepe zucht. "Het is kinderachtig hoe we in die laatste minuten doelpunten blijven weggeven. Een wedstrijd duurt meer dan negentig minuten, hé."

"Het was concentratieverlies en geen overzicht in de situatie. Ik zag dat er in de tweede zone een meerderheid van hen was. Ik heb van de zijlijn nog geroepen." Maar het was te laat. "De spelers op het veld moeten het zien, dit zou niet mogen."

Samuel Gigot leek op het veld de volle laag te krijgen van Vanhaezebrouck. "Dat ging over iets anders. Ik zou de beelden moeten zien om te kunnen zeggen wat er precies fout liep daar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties