Fans Anderlecht verzamelen grieven en mogen ze (eindelijk) voorleggen

Fans Anderlecht verzamelen grieven en mogen ze (eindelijk) voorleggen
Foto: © photonews

De fans van Anderlecht zijn niet bepaald tevreden en hebben een overleg gevraagd met het bestuur van de club. Daarom werd begin vorig seizoen ook de Fan Board in leven geroepen. Maar die kwam al sinds een hele tijd niet meer samen. Ook zal een afdeling vertegenwoordigers met het bestuur overleggen.

In de Fan Board zitten vertegenwoordigers van verschillende supportersclubs. Het werd in het leven geroepen om de communicatie tussen het clubbestuur en de fans te optimaliseren, maar sinds vorig seizoen vond er geen ontmoeting meer plaats. Op 18 september is er nu wel een onderhoud met Herman Van Holsbeeck voorzien.

Maar ook zullen vijf vertegenwoordigers van de supportersclubs hun grieven gaan voorleggen over het sportieve. De supporters willen het bijzonder matige voetbal aankaarten en de positie van René Weiler. De voorbije week werden alles gebundeld van alle clubs en dat zal voorgelegd worden.

Acties

De supporters plannen ook acties komend weekend tijdens de verplaatsing naar Kortrijk. De maat is bij velen van hen vol, horen we. Ze zien het niet meer goedkomen met René Weiler aan het roer. En dat willen ze ook laten merken. Over welke acties het gaat kunnen we nog niets meegeven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties