Reactie Crisis in Genk na 8 op 21? Stuivenberg verwoordt het op deze manier

Robby Morren
Robby Morren vanuit Sint-Truiden
| 118 reacties
Crisis in Genk na 8 op 21? Stuivenberg verwoordt het op deze manier
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naar buiten toe laat men uitschijnen dat de rust volledig wordt bewaard, maar intern staan de zenuwen strak gespannen in Genk. Een crisissfeertje? Albert Stuivenberg verwoordt het zo positief mogelijk.

Genk wil voluit voor de top drie gaan dit seizoen, maar het trieste bilan na 7 speeldagen is 8 op 21. Amper 2 overwinningen in 7 wedstrijden. Veel te weinig voor een kern met zoveel kwaliteiten.

Dat er dan uitgerekend op het veld van aartsrivaal STVV kansloos werd verloren, maakt het allemaal nog een stukje erger. De sfeer zat beneden het vriespunt.

"We begonnen goed aan de wedstrijd. Ik was blij met onze start, we waren dominant en de afspraken werden goed nageleefd", begon de coach positief. "Maar vanuit het niets werden onnodige fouten gemaakt en brachten wij STVV opnieuw in de match."

We zitten in een heel vervelende situatie

Niemand bij Genk wilde het woord crisis in de mond nemen. "We zitten in een heel vervelende situatie", zo omschreef de Nederlandse oefenmeester het proper. "Het was al maar gemiddeld voor onze wedstrijd op Sint-Truiden. We wilden een stap vooruit zetten, maar dat is niet gelukt."

En dat zorgt voor wrevel. Ook dat gaf Stuivenberg toe. "Er zijn frustraties bij spelers en bij de staf, maar frustraties helpen ons niet vooruit." Of hij gelooft dat hij het tij nog kan keren voor Genk? "We moeten het beter maken en daar heb ik alle vertrouwen in."

Stuivenberg komt onder druk te staan met een teleurstellende 8 op 21
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties