Dennis van Wijk hekelt de wedstrijdleiding na zure nederlaag op veld van STVV

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sint-Truiden
| 7 reacties
Dennis van Wijk hekelt de wedstrijdleiding na zure nederlaag op veld van STVV
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven kon zich ten koste van Sint-Truiden niet plaatsen voor de 1/8e finales van de Croky Cup. Een negenkoppig OHL ging pas na verlengingen de boot in tegen de nummer 3 uit de Jupiler Pro League. Dennis van Wijk hekelde achteraf de wedstrijdleiding.

OHL moest halverwege de tweede helft met zijn tienen verder na dubbel geel voor Schuermans. Een kwartier voor tijd werden de Leuvenaars tot 9 spelers gereduceerd nadat ook Boulenger van het veld werd gestuurd. "We kregen in principe alles tegen", aldus van Wijk na de match. "Als er iemand viel, kregen we een vrije schop tegen. Dat kostte ons onnodige en onterechte gele kaarten."

Toch bood OHL nog goed weerwerk. De Leuvenaars hielden stand tot de 90e minuut en kwamen in de verlengingen zelfs nog terug tot 2-2. "Dan moet je het toch maar doen, hé, met 9 tegen 11. Op achterstand komen en dan toch nog gelijkmaken. We hebben de strijd verloren, maar met 9 tegen 11 zat er niets meer in. Ik kon niks meer verwachten van mijn spelers."

Toch trots

"Ik ben best trots op wat ze gepresteerd hebben. In de eerste helft waren we wat flauwtjes en geloofden we te weinig in onszelf. In de tweede helft hebben we met een heel groot hart gespeeld, op een manier die ik graag zie. Met deze ingesteldheid en wil om te strijden moeten we nog heel veel wedstrijden kunnen winnen", besloot de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties