Martinez krijgt goud in handen: "Ik denk niet dat je een betere vindt in heel Europa momenteel"

Martinez krijgt goud in handen: "Ik denk niet dat je een betere vindt in heel Europa momenteel"
Foto: © photonews

Dedryck Boyata en Thorgan Hazard moesten vandaag ook de pers te woord staan. Maar ze kregen niet half de media-aandacht die Kevin De Bruyne moest ondergaan. De middenvelder van Manchester City zit dan ook in bloedvorm. En dat is niemand ontgaan, ook de bondscoach niet.

Roberto Martinez kon het moeilijk verstoppen: hij wrijft zich in de handen dat er een speler van dat niveau naar zijn ploeg komt afgezakt. "Fantastisch! Je zal het moeilijk hebben om momenteel een betere middenvelder te vinden in Europa. En hij groeit nog steeds..."

Voor Martinez heeft De Bruyne dus zijn top nog niet bereikt. "Qua mentaliteit, qua leiderschap, qua invloed op het spel... zie ik hem nog steeds progressie maken. Hier stopt het niet voor hem. Ik ben serieus onder de indruk. Ik wil dat ook meenemen in het nationale team", aldus Martinez.

Ik speel al jaren op een hoog niveau

De Bruyne zelf bleef er zijn gewoonlijke kalme zelve bij. "Of ik in de beste vorm van mijn leven zit? Moeilijk te zeggen. Sinds Wolfsburg heb ik een bepaald niveau gehaald en dat is sindsdien niet meer gezakt. Ik vind dat ik de laatste jaren op een hoog niveau gespeeld heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties