Rode Duivels strikten twee oefenduels in eigen huis, tot vreugde van Martinez: "Voor voetbal in plaats van geld gekozen"

Rode Duivels strikten twee oefenduels in eigen huis, tot vreugde van Martinez: "Voor voetbal in plaats van geld gekozen"

In oktober spelen de Belgian Red Devils hun laatste WK-kwalificatiematch 'gewoon' in het eigen Koning Boudewijnstadion. Maar wat daarna? De twee oefenwedstrijden voor november liggen alvast vast, tot vreugde van Roberto Martinez.

Op 9 of 10 en op 14 november gaan de Rode Duivels oefenen tegen Mexico en Japan. Voor dat tweede duel zal worden uitgeweken naar Jan Breydel, waar het al vier jaar geleden is dat er nog eens een (oefen)interland werd gespeeld.

Jan Breydel

Twee leuke wedstrijden tegen teams uit een andere conferedatie dus, waar de Rode Duivels met oog op het WK veel kunnen van bijleren. "Mexico en Japan waren ook al geplaatst voor het WK, dus op dat gebied was het makkelijk te regelen."

"Ik ben ook erg blij dat de KBVB voor het voetbal in plaats voor het geld gekozen heeft. Een verre trip naar Azië is in deze fase van de competitie niet meteen ideaal, met de drukke programma's van veel van onze spelers in de Premier League bijvoorbeeld. Er is gekozen voor het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties