Losada is opnieuw van goudwaarde en reageert na matige collectieve prestatie tegen rode lantaarn Tubeke

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Tubeke
| 2 reacties
Losada is opnieuw van goudwaarde en reageert na matige collectieve prestatie tegen rode lantaarn Tubeke
Foto: © photonews

Na de overtuigende 4-0 zege tegen Lierse volgde er woensdagavond een erg moeilijke match voor Beerschot-Wilrijk op het veld van Tubeke. Pas in de slotminuten kwam de 0-1 eindstand op het scorebord. Spelmaker Hernan Losada was opnieuw belangrijk met een halve assist.

"DIt was onze eerste mindere wedstrijd van het seizoen", sprak Losada na afloop. "We hebben tot dusver acht fantastische matchen gespeeld, maar vandaag had iedereen een mindere dag. Dat kan gebeuren. Zolang je de drie punten mee naar huis neemt, maakt dat niet uit. Elke ploeg heeft één, twee of zelfs drie mindere wedstrijden per seizoen."

Vrije trap

Losada was opnieuw van goudwaarde voor de leider in 1B. Hij schilderde in de slotfase een vrije trap op de lat, via Van Den Bergh kon Placca de enige treffer op het bord zetten. "Mijn vrije trap? Het was een belangrijke fase, maar gelukkig was Fessou alert in de rebound. Daardoor hebben we de drie punten beet vandaag."

Het bezoekje aan hekkensluiter Tubeke bleek dus allerminst een gezondheidswandeling te zijn. "Gemakkelijke wedstrijden bestaan niet in deze reeks. Je moet knokken voor elk punt. Ze staan laatste in het klassement, maar Tubeke kan tegen elke ploeg punten pakken", besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties