Frustraties bij Westerlo na nieuwe nederlaag: "Al heel het seizoen hetzelfde"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 14 reacties
Frustraties bij Westerlo na nieuwe nederlaag: "Al heel het seizoen hetzelfde"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd tussen Oud-Heverlee Leuven en Westerlo leek op een 1-1 gelijkspel af te stevenen, maar in het absolute slot ging OHL toch nog met de zege aan de haal. Wouter Corstjens reageerde gefrustreerd.

Casagolda maakte in de slotfase nog zijn tweede van de avond. Zuur voor Westerlo. "Het is al zo vaak geweest dat we het op het laatste weggeven", aldus Corstjens. "Heel erg frustrerend. We spelen een goede tweede helft, zij creëerden amper nog iets. We hadden zelf niet de grootste kansen, maar we hadden meer dreiging. Zij kwamen twee keer in de zestien en het was twee keer binnen."

Nochtans had Westerlo via Naessens dé kans op de 1-0 op het halfuur. "Het was een heel mooie kans voor Jens. Je gaat in Leuven ook geen tien kansen krijgen. Je moet hier efficiënt zijn", zegt de verdediger. "Het is gewoon al heel het seizoen hetzelfde. Een goede organisatie, je geeft niks weg en toch krijg je twee goals tegen. Duidelijk een gebrek aan concentratie."

'Altijd klutsballen'

"We hebben nooit het gevoel gehad dat we het moeilijk hadden. Het zijn altijd klutsballen. Wat de coach zei? Hij was heel ontgoocheld. Ons tactisch plannetje klopte, maar we blijven achter met nul punten. Een gelijkspel was eerlijk geweest", besluit Corstjens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties