Reactie Gano beet tegen zijn ex-club in extremis in het zand: "Dit was écht niet de eerste tegen de laatste"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Oostende
| 9 reacties
Gano beet tegen zijn ex-club in extremis in het zand: "Dit was écht niet de eerste tegen de laatste"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was stevig balen voor KV Oostende zondagavond. Na een zinderende wedstrijd met heel wat spektakel bleven de Kustboys met lege handen achter.

Zinho Gano, ex-Club Brugge, zat in het verliezende kamp. "We hadden net het gevoel dat we erop en erover gingen gaan, maar het doelpunt viel dan toch aan de andere kant", aldus de lange spits achteraf.

Over het niveau van zijn team was hij tevreden. "Ik denk niet dat we hier echt een wedstrijd tussen de laatste en de eerste gezien hebben. Alleen vallen die goals aan de verkeerde kant en dat moet veranderen."

Het is niet aan ons om over de toekomst van de coach te beslissen

-Zinho Gano

Oostende blijft zo allerlaatste. "Zolang je daar staat, zit echt niets mee", merkte Gano al. "We moeten zo snel mogelijk uit die put zien te geraken. Maar we speelden wel een heel mooie match, al koop je daar niets mee."

Voor Custovic was het zijn laatste van drie ingangsexamens. "Of het door de trainer komt dat we plots beter spelen? Het team is vooral belangrijk, we moeten niet praten over deze of de vorige coach. Het is ook niet aan ons om over zijn toekomst te beslissen", sloot hij af. Normaal gezien hakt Coucke de knoop deze week door.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties