? Wauw! Op deze fenomenale wijze neemt Jamie Vardy Spurs-defensie met Jan Vertonghen te grazen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
? Wauw! Op deze fenomenale wijze neemt Jamie Vardy Spurs-defensie met Jan Vertonghen te grazen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Midweekvoetbal in de Premier League, smullen geblazen met andere woorden. Vanavond mag het Tottenham van Jan Vertonghen en Moussa Dembélé al aan de bak op bezoek bij Leicester City. Een verraderlijke trip en nog voor het kwartier keken 'The Spurs' al tegen een achterstand aan. Getekend, Jamie Vardy.

De 30-jarige cultspits van 'The Foxes' verschalkte de Franse nummer één Hugo Lloris op werkelijk sublieme wijze. De pijlsnelle Vardy had niet eens een controle nodig om een afgemeten voorzet in één tijd over de kansloze doelman van Tottenham te lobben.

1-0 en een blitzstart voor de landskampioen van 2016. Voor de in het King Power Stadium immens populaire Vardy was het zijn zevende doelpunt van het seizoen in de Premier League, meteen ook nummertje 100 in zijn 'League'-carrière. En wat voor eentje!

En daar bleef het niet bij voor de thuisploeg want ook die andere kampioenenmaker Riyad Mahrez pikte zijn goaltje mee. 2-0 en Tottenham nog voor de koffie in vieze papieren. De onvermijdelijke Harry Kane prikte tien minuten voor tijd nog tegen, maar daar bleef het bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties