KV Kortrijk rekent op supporters om veld sneeuwvrij te maken: "Soep en eten worden voorzien" en Oostende geeft ook update

KV Kortrijk rekent op supporters om veld sneeuwvrij te maken: "Soep en eten worden voorzien" en Oostende geeft ook update
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond ontvangt KV Kortrijk Gent in het kader van de Beker van België. Net als de rest van West-Vlaanderen kregen de Kortrijkzanen ook hun deel van de sneeuw te verwerken. En ze hopen dan ook op wat hulp om het veld zo proper mogelijk te krijgen.

"We roepen de supporters op om het veld en de tribunes sneeuwvrij te maken", staat er te lezen op de website. Op bovenstaande foto ziet u trouwens hoe het stadion er gisterennamiddag bij lag. "Wie kan mag het nodige materiaal (sneeuwschoppen, borstels, bladblazers) meebrengen."

"Wij voorzien om te starten op dinsdagmorgen om 8u00 en de hele voormiddag sneeuw te ruimen op en rond het veld. Supporters die later kunnen aansluiten zijn natuurlijk ook meer dan welkom. We voorzien voor alle supporters soep en eten!", klinkt het nog.

Intussen zijn ze al aan de slag gegaan...

Bij Oostende voorzien ze geen problemen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties