'Zulte Waregem gaat zwaar uithalen in wintermercato en dacht al aan Gentenaar en oude bekende'
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 25 reacties

'Zulte Waregem wil geld uitgeven in wintermercato, Damien Marcq van AA Gent en oude bekende Soualiho Meïté werden al genoemd'

'Zulte Waregem gaat zwaar uithalen in wintermercato en dacht al aan Gentenaar en oude bekende'
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft met 4 op 33 een van zijn slechtste resultaten ooit neergezet in de Jupiler Pro League. De maat is vol en dus speuren ze bij Essevee nu al naar versterkingen voor januari. Daarbij werd ook aan een oude bekende gedacht.

Het moge duidelijk zijn: Zulte Waregem heeft versterking nodig in januari. Zowel Francky Dury als Sammy Bossut hebben dat de voorbije weken duidelijk aangegeven.

Het bestuur van Essevee heeft er bovendien wel oren naar. Zeker op het middenveld en diep in de spits wordt ervaring, balvastheid en duelkracht gemist.

Meïté & Marcq

Volgens Het Laatste Nieuws dacht men aan een nieuwe uitleenbeurt van Soualiho Meïté - op de bank in Monaco en gespot in Nice tijdens de Europese wedstrijd.

Die deal lijkt echter te moeilijk, terwijl ook Marcq (AA Gent) een moeilijk dossier blijkt. Zulte Waregem gaat wel wat geld uitgeven in de wintermercato om zo alvast de redding te verzekeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties