? Thomas Vermaelen alom bewierookt na topprestatie en hij heeft duidelijke boodschap over zijn toekomst

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
? Thomas Vermaelen alom bewierookt na topprestatie en hij heeft duidelijke boodschap over zijn toekomst
Foto: © photonews

Wat een prachtige voetbaldag heeft Thomas Vermaelen achter de rug. De Rode Duivel won met Barcelona de altijd beladen 'Clásico' tegen Real en pakte zelf uit met een schitterende individuele prestatie. Na afloop reageerde de verdediger dan ook tevreden en hij was érg duidelijk over zijn toekomst.

0-3 in Santiago Bernabéu, 'Barça' deelde in het hol van de leeuw een mokerslag uit. De titelstrijd in Spanje lijkt in december al beslecht, het valt haast niet te geloven. Thomas Vermaelen mocht 90 minuten meegenieten van de klinkende overwinning van zijn Catalaanse club. 7 matchen op rij heeft hij nu al gespeeld, 6 daarvan startte hij in de basis.

De Rode Duivel acteerde ijzersterk en kreeg na afloop een lawine aan complimentjes, niet in het minst van zijn contente coach Ernesto Valverde. Die spaarde zijn lof voor onze secure landgenoot niet: "Hij traint goed, hij speelt goed, is sterk in de duels en verzorgt prima de opbouw. Thomas is een bikkelharde verdediger met kracht en snelheid. Ik kan alleen maar goeie dingen over hem zeggen. Hij heeft bewezen dat hij een geweldige voetballer is." En hoe reageerde onze landgenoot zelf na de match? Dat ziet u hieronder:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties