Reactie Leko niet helemaal tevreden: "Die 53/63 is fantastisch, maar een halfuur Brugge-onwaardig"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 6 reacties
Leko niet helemaal tevreden: "Die 53/63 is fantastisch, maar een halfuur Brugge-onwaardig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge haalde het tegen Moeskroen uiteindelijk met 4-2. Niets aan de hand, als je enkel naar de score kijkt. Maar Club Brugge was een dik halfuur dramatisch en dat zinde Leko niet.

De Bruggelingen gingen rusten met een 0-1 achterstand. Ontnuchterend, op dat moment. "Het was een moeilijke wedstrijd tegen een ploeg met kwaliteiten. We begonnen goed met pressing en kwaliteit, maar de laatste dertig minuten van de eerste helft zag ik geen Club Brugge."

"Er was geen scherpte, geen pressing en we wonnen de tweede ballen niet. Moeskroen kon met snelheid op de counter 0-1 maken. Deze wedstrijd was dus opnieuw een goeie les."

Slecht gevoel door dat halfuur en die tegengoals

Na de rust was het een pak beter. Zoals zo vaak. "Toen zag ik het voetbal dat we negentig minuten lang moeten brengen. Veel beweging en acties. Voor het voetbal blijft het heel jammer dat we op zo'n veld moeten spelen. Dat is echt dramatisch."

"Uiteraard ben ik blij met vier goals in 45 minuten. Maar die twee tegendoelpunten en dat halfuur zorgen voor een slecht gevoel. Het is ook niet de eerste keer. Uiteraard is die 53/63 fantastisch, maar ik wil nog meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties