Waasland-Beveren beloont één van zijn revelaties: "Ik kan niet genoeg benadrukken dat dit onze visie is"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 5 reacties

Maximiliano Caufriez kreeg van Waasland-Beveren een contractverlenging tot 2021

Waasland-Beveren beloont één van zijn revelaties: "Ik kan niet genoeg benadrukken dat dit onze visie is"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren zag de voorbije weken een onverwachte basisspeler opstaan. Maximiliano Caufriez (20) werd met mondjesmaat gebracht sinds enkele maanden, maar mag zich nu titularis noemen. En dat werd beloond.

Waasland-Beveren heeft woensdag het contract van Caufriez opengebroken. De verdediger tekende een contract tot 2021 mét optie op een extra seizoen. "De forse verdediger bewees week na week dat hij klaar is voor het hoogste niveau. Zijn vorige contract liep eind dit seizoen af. Deze contractverlenging is een beloning voor hem, maar ook van een ongelooflijk groot belang voor de club", klinkt het op de clubwebsite.

Dit is onze visie!

Een jeugdproduct dat doorbreekt, dat zien ze graag gebeuren. "Ik kan niet genoeg benadrukken dat jong en Belgisch onze visie is én blijft. We hebben Caufriez vorig seizoen al kansen geboden, dit seizoen kreeg hij er ook enkele en hij greep ze met beide handen", aldus voorzitter Dirk Huyck.

"Het was voor ons heel belangrijk om Max langer aan ons te binden, hij is het mooiste bewijs dat onze visie vruchten oplevert. Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwe coach met Max een gemotiveerde verdediger heeft die zal knokken voor zijn basisplaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties