Deze speler van Anderlecht heeft een probleem: "Je zou het niet geloven dat hij nog bij zijn moederclub hoort, maar geen kans"

Deze speler van Anderlecht heeft een probleem: "Je zou het niet geloven dat hij nog bij zijn moederclub hoort, maar geen kans"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Hij kwam met grote trom terug naar het Astridpark, maar helemaal los raakt hij in zijn tweede periode bij paars-wit niet. En dat hebben ze ook elders begrepen, zo blijkt.

De Mitteldeutsche Zeitung maakte een overzicht van de huurlingen van RB Leipzig en daaruit kwam naar voren dat Massimo Bruno er wel slecht voorstaat.

Zijn uitleenbeurt aan Anderlecht is niet echt een groot succes momenteel en bij de Duitse club zouden ze hem ook niet meer willen, ook al ligt hij er nog tot 2019 onder contract.

"Je zou het bijna vergeten en je gelooft het nauwelijks, maar hij is nog steeds eigendom van RB Leipzig. Hij scoorde al twee doelpunten, maar dat zal niet voldoende zijn voor een comeback. Hij weet dat, gezien de kwaliteit van de club", klinkt het streng.

Massimo Bruno lijkt dus komende zomer op zoek te moeten gaan naar een nieuwe ploeg, op huurbasis of definitief. Benieuwd of hij nog in de toekomstplannen van Anderlecht past.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties