Iemand interesse? Ervaren ex-Rode Duivel koortsachtig op zoek naar nieuwe ploeg

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 13 reacties
Iemand interesse? Ervaren ex-Rode Duivel koortsachtig op zoek naar nieuwe ploeg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zijn naam zal vast en zeker nog een belletje doen rinkelen en hij is dringend op zoek naar een nieuwe ploeg. We hebben het over Gill Swerts. De ex-speler van AZ Alkmaar en Feyenoord hoopt dat er snel iets uit de bus komt en is niet te beroerd om zelf een trainer of technisch directeur te bellen.

De voormalige Rode Duivel doet zijn verhaal bij 'Vice Sports' en hoopt dat hij snel opnieuw onderdak vindt: "Ik heb tijdens mijn carrière een mooi netwerk opgebouwd in Nederland en België, daardoor kan ik vaak zelf trainers of technisch directeurs van clubs bellen met de vraag of ik er op proef mag komen.”

Bereid om met beloften mee te trainen

Als rechtsback Swerts niet over een nummer beschikt dan probeert hij maar inventief te zijn: "Dan kijk ik naar de clubselecties op websites als Soccerway. Als ik een speler uit een selectie ken, vraag ik hem of hij mij het telefoonnummer van de trainer of technisch directeur kan doorspelen. Ik vraag dan concreet of het mogelijk is om mee te trainen. In eerste instantie om mijn conditie op peil te houden, in tweede instantie voor het geval de club nog iemand kan gebruiken. Ik voel mij echt niet te beroerd om eerst met de beloften mee te trainen.”

Makkelijk is zo'n zoektocht op eigen houtje evenwel niet: "Als je als speler zelf contact opneemt dan nemen ze je niet altijd serieus. Maar ik ga gewoon door hoor. Ik moet wel want zoals ik mij nu voel, wil ik nog minstens anderhalf jaar voetballen. Misschien is er tijdens deze wintermercato wel een een club die mij nodig heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties