Antwerp geeft meer contractdetails over versterkingen (en er zijn er nog op komst)

Antwerp geeft meer contractdetails over versterkingen (en er zijn er nog op komst)
Foto: © photonews

Zoals eerder al geschreven heeft Antwerp reeds vier versterkingen meegenomen op stage. Op zijn website stelt The Great Old de vier nu voor. En ze kondigen ook aan dat er nog uitgekeken wordt naar nog een aantal transfers.

JONATHAN PITROIPA

Jonathan Pitroipa (12.04.1986) werd geboren in Ouagadougou (Burkina Faso) en speelt bij voorkeur als aanvallende middenvelder of rechter flankaanvaller. Hij tekent als vrije speler een overeenkomst van 6 maanden met onze club.

"Het is duidelijk dat Jonathan Pitroipa de goal weet staan en dat hij het talent heeft om de laatste beslissende pass uit zijn voeten te toveren. De overeenkomst bevat de optie om de speler nog één jaar extra aan de club te binden", klinkt het.

ROMAIN HABRAN

Romain Habran (14.06.1994) is een jonge Franse flankaanvaller van FC Paris Saint-Germain B. De afgelopen drie seizoenen werd hij telkens uitgeleend aan andere Franse clubs (FC Sochaux-Montbéilliard, Stade Laval en US Boulogne).

Antwerp heeft een overeenkomst met de speler voor anderhalf jaar. In het contract zit een extra optie om de speler nog een jaar extra aan RAFC te binden. Beide clubs zijn momenteel het papierwerk nog aan het afronden.

EGOR NAZARYNA

Egor Nazaryna (10.07.1997) werd geboren in Oekraïne en kent in zijn thuisland roem als toekomstige ster. Hij ligt onder contract bij FC Dnipro Dnipropetrovsk, waar hij af en toe bij de selectie zat en werd ook al geselecteerd voor de U20 van Oekraïne.

Egor Nazaryna tekent een overeenkomst met Antwerp voor 3,5 jaar en het contract bevat bovendien de optie om nog een jaar extra bij te tekenen. De clubs zijn momenteel het papierwerk samen aan het afronden.

LAURENT MENDY

Mendy (18.12.1998) is afkomstig van Senegal, waar hij actief was binnen de academie ASC Avenir FC. Mendy speelt liefst als aanvaller en tekent een overeenkomst voor 2,5 jaar. Het contract bevat een optie tot twee extra seizoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties