"Dit is Brugge onwaardig, als spelers moeten we ons schamen voor deze vertoning"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 17 reacties
"Dit is Brugge onwaardig, als spelers moeten we ons schamen voor deze vertoning"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

4-1 op Standard, alstublieft. Ruud Vormer was er na afloop niet goed van en noemde zoals steeds man en paard en ook zijn landgenoot Jordy Clasie is niet de man die een blad voor de mond neemt. De kleine middenvelder sprak na afloop van het bekerdebacle in Luik harde taal.

"Wat we vandaag hebben laten zien, is gewoon Brugge onwaardig. Als spelers van Club Brugge moeten we ons schamen voor deze vertoning. Voor iedereen binnen de club en voor de supporters die meer dan twee uur op de bus hebben gezeten voor deze match. Voor vandaag mogen we ons écht schamen", stelde Clasie onomwonden.

"Als je ziet hoe we vandaag spelen, lijkt het wel of we die beker niet belangrijk vinden. Het lijkt wel alsof we misschien soms denken dat het allemaal makkelijk gaat, dat je zomaar maar van iedereen kunt winnen omdat je helemaal bovenaan staat", aldus de kritische nummer 6.

"Als je weer jezelf niet bent dan krijg je het heel moeilijk en als je dan zo makkelijk de goals weggeeft dan wordt het heel lastig. We zullen bij elkaar moeten blijven, als team moeten we nu de rug rechten. We moeten hard werken en elkaar de waarheid zeggen in de kleedkamer. We moeten bespreken wat er fout gaat en wat we moeten doen om deze situatie om te buigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties