Verontwaardiging bij Cercle Brugge na zuur puntenverlies: "Weet niet waarom de scheidsrechter floot"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 15 reacties
Verontwaardiging bij Cercle Brugge na zuur puntenverlies: "Weet niet waarom de scheidsrechter floot"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle leek op weg naar een zege en een bijhorende 21/21 tegen Oud-Heverlee Leuven, maar een penalty in het slot besliste daar anders over. Aanvoerder Benjamin Lambot reageerde teleurgesteld.

De verontwaardiging was groot bij de bezoekers toen ref Verboomen naar de stip wees. "Ik heb het niet gezien, maar ik heb gehoord dat het geen penalty was", aldus Lambot. "Er stonden bijna 20 spelers in de box. Ik weet niet waarom de scheidsrechter floot. Als het een penalty was, dan moet hij 100% zeker zijn. De lijnrechter zei trouwens ook niets."

Frustratie

Cercle kon voorlopig vijf punten uitlopen op eerste achtervolger Lierse. "Het was een leuke match, maar eentje met veel frustratie op het einde", vervolgt de verdediger. "Dat we een gouden zaak konden doen? Normaal moeten we hier altijd de drie punten pakken."

"Nu moeten we kijken wat de andere ploegen doen en alles wedstrijd per wedstrijd bekijken. We hebben alles nog in eigen handen", weet Lambot. "Er resten ons nog twee thuismatchen, maar we moeten rustig afwachten. We willen gewoon de finale spelen en absoluut promoveren naar 1A."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties