Reactie Lierse-coach trekt hard besluit: "Nu niet meer spreken over bovenaan meedoen"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Westerlo
| 2 reacties
Lierse-coach trekt hard besluit: "Nu niet meer spreken over bovenaan meedoen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gezicht van David Colpaert stond zaterdagavond omstreeks 22.45 uur op onweer. Erger dan de onophoudelijke regen in de Kempen. Zijn team was zopas met 6-0 onderuit gegaan in de derby tegen Westerlo.

Lierse kon een gouden zaak doen want mits een overwinning in het Kuipje zou het naast Cercle aan de leiding komen in de tweede periode. Werkelijk niemand had verwacht dat de troepen van Colpaert volledig weggespeeld zouden worden door de hekkensluiter.

"We waren nochtans goed gestart", opende Colpaert op de persbabbel. "We kregen een kans in de tweede minuut." Tot zover zijn we akkoord, maar de eerste Westelse goal viel al wel in minuut 3.

Ik weet niet waarom het op verplaatsing zo moeilijk is voor ons

"We waren te slap in de duels, te slordig in de opbouw, we leden te snel balverlies", somde Colpaert de problemen op. "Ik kan er verder vrij weinig over zeggen. We zullen deze match analyseren en er lessen uit trekken."

Feit blijft dat Lierse een goede thuisreputatie heeft opgebouwd, maar het op verplaatsing zoveel moeilijker blijkt. "Dat is juist en ik ken de reden daar niet voor. Alleszins, na zo'n wedstrijd moeten we niet meer spreken over bovenaan meedoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties