Vanhaezebrouck begint zelfs te vrezen voor Europees voetbal: "Het gaat een héél, héél zware strijd worden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 46 reacties

Hein Vanhaezebrouck kijkt nu eerder naar Europees voetbal halen

Vanhaezebrouck begint zelfs te vrezen voor Europees voetbal: "Het gaat een héél, héél zware strijd worden"
Foto: © photonews

De titel? Daar spreken ze na de match in Oostende zelfs in de verste verten niet meer in Anderlecht. Hein Vanhaezebrouck begint zelfs te vrezen voor een Europees ticket volgend seizoen. "We krijgen er geen vuur in!", zuchtte hij.

Vanhaezebrouck haalde tijdens de rust de geschiedenis van Anderlecht aan. In de kleedkamer vroeg hij zijn spelers of ze de eerste ploeg wilden worden in meer dan 50 jaar die met Anderlecht geen Europees voetbal haalt.

"Dat heb ik inderdaad aangehaald. Weet je wat voor reactie we kregen? Niks! Geen reactie! Mijn keeperstrainer (Max de Jong) heeft zich enorm kwaad gemaakt omdat er geen leven zit in deze groep", schudde hij het hoofd.

Gerkens

Niemand die opstond... Of toch: eentje. "We hebben geen leiders meer. Ofwel zijn ze weg, ofwel zijn ze geblesseerd (Kara). Weet je wat het enige lichtpunt was voor mij? Dat Pieter Gerkens wel opstond. Een jongen van 22 nam wel zijn verantwoordelijkheid en het woord. Dat zijn voor mij tekenen van de groten. Dan heb je kwaliteiten om verder te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties