Nederlanders waarschuwen Club voor Vermeer: "Hij komt niet van de grond"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Nederlanders waarschuwen Club voor Vermeer: "Hij komt niet van de grond"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zonder ongelukken staat Kenneth Vermeer straks in Beveren opnieuw het Brugse doel te verdedigen. De doelman kende geen al te gelukkig debuut en daar hadden Nederlandse analisten wel iets over te zeggen.

Nico Dijkshoorn, de altijd wild om zich heen schoppende columnist van Het Nieuwsblad, verwoordde het als volgt. "Enkele weken geleden schreef ik hier heel enthousiast over Kenneth Vermeer. Dat hij een modelprof is. Dat hij niet van clubs, maar van voetbal houdt en dat het een man vol rechtvaardigheidsgevoel is."

Hij zei toen echter niet alles. "Wat ik u toen vergat te vertellen, is dat Kenneth Vermeer per seizoen ongeveer zes keer onder een voorzet doorloopt. Meestal in belangrijke wedstrijden. Dat deed hij enkele minuten na zijn officiële debuut, waarna de wedstrijd eigenlijk wel was gespeeld."

Hoge ballen, dat kan hij niet

-René Van der Gijp

Ook Johan Boskamp zag dat het niet goed was. "Er paste nog geen krant onder." De overige analisten bij Voetbal Inside hadden het over hetzelfde probleem. "Hij kan goed uitvoetballen en heeft goeie reflexen, maar hoge ballen: dat kan hij niet", aldus Van der Gijp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties