Manager De Koster weet al waar De Bruyne zijn carrière wil afsluiten: "Hij houdt van het land"

Clint Vens
| 5 reacties
Manager De Koster weet al waar De Bruyne zijn carrière wil afsluiten: "Hij houdt van het land"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin de Bruyne lijkt, in tegenstelling tot Eden Hazard, niet meteen genegen om zijn carrière in eigen land af te sluiten. De Rode Duivel speelde al voor Genk en kende daar een fantastische periode. Zijn manager denkt al te weten waar hij de winter van zijn carrière gaat slijten.

In een interview in La Dernière Heure geeft Patrick De Koster aan dat één land in het bijzonder de interesse geniet van zijn pupil Kevin de Bruyne: "Hij is al meermaals op vakantie geweest naar Amerika en houdt van het land en de cultuur. Het was in Las Vegas dat hij zijn vrijgezellen gevierd heeft. We hebben al vaak lachend gepraat over het einde van zijn carrière in de MLS."

Toppunt van zijn kunnen

De Bruyne kan echter nog enkele jaren mee op het allerhoogste niveau, en dus is het voorlopig nog allemaal maar toekomstmuziek: "Nee, hij heeft nog geen voorstel gekregen. Op dit moment weten de Amerikanen dat het gewoon geen zin heeft om te proberen. Hij is op het toppunt van zijn kunnen. China zal waarschijnlijk ook naar hem lonken, maar daar zie ik hem niet spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties