Karelis laat penaltymisser niet door zijn hoofd spoken: "Of ik de volgende ook trap? Natuurlijk"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 1 reacties

Nikolaos Karelis miste een penalty op Brugge

Karelis laat penaltymisser niet door zijn hoofd spoken: "Of ik de volgende ook trap? Natuurlijk"
Foto: © photonews

NIkolaos Karelis ging van held naar antiheld in de wedstrijd op Club Brugge. De spits van Genk scoorde een wonderlijk doelpunt voor de rust, maar miste na de koffie een penalty.

Zijn doelpunt kwam er na een parel van een counter. "Het was een mooie goal", aldus Karelis zelf. "Ik zag dat de doelman uitkwam, dus schoot ik in één tijd in de hoek."

Die penalty mikte hij ook naar de hoek, maar de bal zoefde naast de verkeerde kant van de paal. "Ik mikte niet goed, ik wou harder trappen omdat ik wist dat Vermeer snel naar de hoek kan gaan én hij ook naar de juiste kant vertrok."

De staf zei dat ik hem zou nemen

Malinovskyi, Pozuelo en Karelis waren aangeduid voor de strafschoppen. De beslissing kwam van de zijlijn. "De staf had gezegd dat ik moest trappen. Of ik ook de volgende ga trappen? Natuurlijk. Ik ga erop trainen en de volgende keer beter proberen doen."

Al zal hij dan wel voorbij Ruslan Malinovskyi moeten. De Oekraïner knalde zijn elfmeter immers wél tegen de touwen. "Ook de andere spelers hebben vertrouwen nodig bij het trappen. Het was niet mijn dag, maar gelukkig scoorde Malinovskyi wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties