Carrasco naar China? "Misschien goed met oog op WK" en "Wie zijn wij om daarover iets te zeggen?"

Carrasco naar China? "Misschien goed met oog op WK" en "Wie zijn wij om daarover iets te zeggen?"
Foto: © photonews

Yannick Carrasco trekt misschien eerstdaags nog naar China, waar hij een lucratief aanbod heeft gekregen. Maar is dat wel een goede zaak? Diverse analisten lieten zich al uit over de zaak.

Gert Verheyen heeft wel begrip voor de beslissing van Yannick Carrasco: “Ik heb de neiging om te zeggen dat het niet verstandig is, maar wie zijn wij om iets te zeggen als ze zoveel geld op tafel leggen? Wie kan daarop neen zeggen?”

“Het is altijd makkelijk om te zeggen ‘Wat doet hij nu?’, als je zelf dat aanbod niet hebt gekregen. Als ze het u zelf aanbieden, zullen er toch veel denken om het mee te pakken.”

WK

Yannick Ferrera zag zelfs nog een andere reden bij Sporza: “Hij denkt ook aan het WK. Hij speelt de laatste weken en maanden minder bij Atlético Madrid of zelfs helemaal niet meer en zo slinken ook zijn kansen op het WK.”

“De Chinese markt is nog even open en dus is het misschien wel het moment. In China gaat hij sowieso spelen en dan wordt de kans heel, heel groot dat hij naar het WK kan. Misschien wist hij een maand geleden nog niet dat hij bij Atlético minder zou gaan spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties