Van Damme verschalkt door zijn maatje Van Eenoo: "Ik zei vorige week nog: 'dat doe je beter niet als ik speel'"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 1 reacties

Cercle-doelman Miguel Van Damme mag nog eens opdraven in slotmatch

Van Damme verschalkt door zijn maatje Van Eenoo: "Ik zei vorige week nog: 'dat doe je beter niet als ik speel'"
Foto: © photonews

Cercle Brugge moest in de slotmatch van het reguliere seizoen genoegen nemen met een puntendeling tegen Westerlo. Doelman Miguel Van Damme, voor de gelegenheid nog eens tussen de palen, werd ondanks een puike match verschalkt door... ex-Bruggeling en goede vriend Lukas Van Eenoo.

Van Damme schudde al enkele mooie reddingen uit zijn mouwen, maar die ene plaatsbal, daar had hij geen verhaal tegen. "Lukas is een goeie kameraad, hoor", lachte hij na afloop. "We waren er vorige week nog over bezig en dan was het al van ‘als ik scoor…” Ik zei nog dat hij dat beter niet doet als ik zou spelen. Maar als ik het nu één iemand gun, dan is hij het wel (lacht)."

Sinds de komst van Monaco-huurling Paul Nardi kwam Van Damme nog nauwelijks aan spelen toe. Dan moet deze kans wel deugd doen. "Ja, dit is mijn eerste match terug op niveau. Ik heb wel bij de beloften gespeeld, maar dat is natuurlijk nog iets heel anders. Ik doe gewoon mijn werk en moest er iets gebeuren met Paul, die trouwens heel goed bezig is, dan sta ik klaar", zei Van Damme over zijn positie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties