Spelers KV Mechelen in zak en as en met vragen na monsterzege van Eupen: "Eupen is Club Brugge niet"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Mechelen
| 17 reacties
Spelers KV Mechelen in zak en as en met vragen na monsterzege van Eupen: "Eupen is Club Brugge niet"
Foto: © photonews

KV Mechelen won in eigen huis met 2-0, maar het wist op dat moment al dat dat niet voldoende zou zijn. Eupen won namelijk met 4-0 tegen Moeskroen. En dus stelden de spelers van Mechelen zich toch wel wat vragen.

"Ik heb nog geen beelden gezien, maar ik denk en hoop dat Moeskroen het wel eerlijk zal gespeeld hebben", aldus een zichtbaar ontgoochelde Tim Matthys na het treffen met Waasland-Beveren. "Bij 2-0 en 0-0 in Eupen hadden we een goed gevoel, maar uiteindelijk bleek het niet voldoende. Dat is een mokerslag."

"Misschien is het wel wat gek dat Moeskroen drie goals slikt in zes minuten, want tot dan hadden we het allemaal in handen", vulde Nicklas Pedersen aan. "Het is een zwaar gevoel en de ontgoocheling is bijzonder groot. De manier waarop maakt het extra zuur."

Denk en hoop dat Moeskroen het eerlijk zal gespeeld hebben

Anderen bleven wat minder diplomatisch: "Moeskroen had gewoon beter zijn best moeten doen. 2-0 had hier altijd voldoende moeten zijn, maar dan zie je dat allemaal gebeuren op Eupen", klonk het bij Yacouba Sylla. "Wat moeten we daar van zeggen?"

Of Mamadou Bagayoko: "Eupen is Club Brugge niet. Normaal gezien maken die geen vier doelpunten op een kwartier, dat kan niet. We hebben alles gegeven, maar het bleek niet voldoende."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties