Reactie Voorzitter Timmermans reageert: "Vragen bij scoreverloop Eupen - Moeskroen" en "Deze club was 15 jaar geleden dood, maar verrees uit de as"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Mechelen
| 41 reacties
Voorzitter Timmermans reageert: "Vragen bij scoreverloop Eupen - Moeskroen" en "Deze club was 15 jaar geleden dood, maar verrees uit de as"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Van een harde dobber gesproken. KV Mechelen had de match in handen tegen Waasland-Beveren en deed wat het moest doen: winnen. Door het resultaat in Eupen bleven de Kakkers echter alsnog desolaat achter. Voorzitter Timmermans moest de ontgoocheling ook verbijten.

"En toen begon Eupen plots te scoren. We hebben de beelden bekeken van de doelpunten en hoe ze zijn gevallen en hebben daar onze bedenkingen bij", aldus voorzitter Timmermans in een reactie na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren.

"We hebben zelf met 2-0 gewonnen, maar dat bleek dus jammer genoeg onvoldoende. Procedures? Daarover beslis ik niet alleen sowieso en op dit moment denken we daar niet aan. We zijn nu vooral knock-out geslagen en moeten vanaf morgen beginnen werken aan de toekomst."

Van Wijk heeft grinta en gedrevenheid gebracht

Met welke spelers en/of welke coach dat zal zijn? "Daarvoor is het nu te vroeg om al iets te zeggen. Maar over het werk van Dennis Van Wijk zijn we wel tevreden: hij bracht gedrevenheid en grinta, dat is iets wat we bij Mechelen graag zien."

Verrezen uit de as

"Sowieso willen we onze episode in 1B zo kort mogelijk houden. We hopen dat we het kunnen beperken tot 1 jaartje, al is het zeker niet makkelijk om uit 1B te raken. De hel? Het is nog steeds voetbal en het is fysieker."

"De werken aan het stadion gaan in ieder geval zoals gepland door. Begin april gaat de tribune normaliter tegen de vlakte. Deze club was 15 jaar geleden dood en is al uit zijn as verrezen. Dit is een stap achteruit in plaats van vooruit, maar hier is al iets moois neergezet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties