Tadaaa! Dit is de fonkelnieuwe (uit)uitrusting van de Rode Duivels en die kunt u dinsdag al bewonderen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 17 reacties
Tadaaa! Dit is de fonkelnieuwe (uit)uitrusting van de Rode Duivels en die kunt u dinsdag al bewonderen
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Ze waren eigenlijk al eerder uitgelekt, maar intussen zijn de gele uittruitjes van onze Rode Duivels ook officieel voorgesteld. De fans mogen het uitshirt volgende week dinsdag (27 maart) al voor het eerst bewonderen in de oefenmatch tegen Saudi-Arabië.

De KBVB en Adidas zijn bijzonder trots op het nieuwe shirt - dat dus eerder al online verscheen - van de nationale ploeg voor het komende WK in Rusland: "Met de keuze voor dit gele uitshirt is de Belgische driekleur compleet: eerder werden al het rode thuisshirt en de trainingscollectie met zwarte basiskleur gelanceerd", klinkt het. 



Moderne uitstraling
 

De mosterd voor het nieuwe uitshirt werd gehaald bij de keepersuitrusting die tijdens het EK van 1984 in Frankrijk gedragen werd. "Met dit retro-aspect in gedachten, zorgt de graphic op het shirt juist voor een progressieve touch. Samen met de ronde hals krijgt het shirt hiermee een moderne uitstraling. De namen en nummers op het shirt zullen in het zwart gedrukt worden." 


Direct verkrijgbaar

"Het broekje heeft ook een zwarte kleur, waarbij de strepen aan de zijkant de Belgische driekleur completeren. Hetzelfde geldt voor de gele kousen, waarbij de zwarte en rode strepen dit effect geven." De nieuwe gele uitrusting is vanaf vandaag verkrijgbaar via de KBVB webshop en de website van adidas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties