Jonge Duivel verbaast: "Toen PSG concreet werd voor Mbappé, nam Monaco contact op met mijn zaakwaarnemer"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 10 reacties
Jonge Duivel verbaast: "Toen PSG concreet werd voor Mbappé, nam Monaco contact op met mijn zaakwaarnemer"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De jonge Duivels zijn nog relatief onbekend bij het grote publiek. Eén van hen heeft nochtans ervaring in de Premier League en was bijna de opvolger van tienersensatie Kylian Mbappé in Monaco.

Julien Ngoy, de naam zegt u misschien wel iets, barst van ambitie. Hij kwam uit voor Stoke City, maar wordt momenteel uitgeleend aan derdeklasser Walsall voor meer speelminuten. 

En toch: vorige zomer was hij bijna de opvolger van niemand minder dan... Kylian Mbappé. "Klopt. Toen PSG concreet werd voor Mbappé, nam Monaco contact op met mijn zaakwaarnemer. Maar omdat de onderhandelingen omtrent Mbappé maar bleven aanslepen, is er niets van een overstap naar Monaco in huis gekomen", vertelt hij zelf in La Dernière Heure.

De Jonge Duivel ziet de gelijkenis wel. "We zijn allebei spelers die teren op snelheid en graag de één-tegen-één opzoeken", zegt Ngoy.

"Na die interesse van Monaco heb ik een nieuw contract tot 2022 getekend bij Stoke. Ik wil er doorbreken en volgend seizoen wordt in dat opzicht ontzettend belangrijk voor mij."

Kom de U21 aanmoedigen in Leuven

Komende maandag wil Ngoy met de Belgische U21 de ongeslagen reeks in de EK-kwalificatiecampagne verderzetten. Opponent in de zevende wedstrijd is Hongarije. Wees erbij aan Den Dreef en bestel HIER voor slechts 5 euro je ticket.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties