De hoop van Anderlecht: na ellenlange blessurelijst bijna terug klaar

De hoop van Anderlecht: na ellenlange blessurelijst bijna terug klaar
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht springt voorzichtig om met Andy Najar, maar de Hondurees lijkt toch nog in actie te kunnen komen in play-off 1. Net op tijd heeft hij de groepstrainingen hervat.

Door de blessure van Dennis Appiah kan Najar immers nog belangrijk worden. Maar niet vooraleer hij eerst nog een test of twee doorstaan heeft. Gisteren werkte de Hondurees de groepstraining af met de A-ploeg, de volgende weken zal hij waarschijnlijk met de beloften meespelen in Genk en Brugge.

Najar mag de trainingsarbeid immers opdrijven, maar ontbreekt matchritme. In december speelde hij al eens een match mee met de beloften op Lokeren, maar nadien werkte hij vooral individueel aan zijn terugkeer. Bepaalde oefeningen met de A-kern kon hij toen al meedoen, maar nu traint hij voluit.

De voorbije seizoenen stond de rechterflankspeler meer aan de kant dan dat hij speelde. De gevoelige hamstrings speelden hem bijzonder veel parten. Eerst dacht hij dat zonder operatie te kunnen oplossen, maar tijdens de wedstrijd tegen Bayern München viel hij voor lange tijd uit.

"Ik had toen nooit mogen spelen", haalde hij in januari nog aan. René Weiler nam het risco om hem op te stellen, maar dat liep faliekant af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties