Sterkhouder die langer op 't Kiel blijft, wil klus helemaal afmaken: "Ultieme promotie naar eerste blijft mijn grootste uitdaging"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 11 reacties
Sterkhouder die langer op 't Kiel blijft, wil klus helemaal afmaken: "Ultieme promotie naar eerste blijft mijn grootste uitdaging"
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk kan ook de komende twee seizoenen rekenen op de diensten van Tom Pietermaat en de 25-jarige middenvelder is in de wolken met zijn contractverlenging. Volgend seizoen wil hij met de 'Kielse Ratten' dan ook zijn ultieme droom verwezenlijken. Maar eerst herstellen van zijn enkelbreuk.

"Ik ben meer dan tevreden en fier dat ik ook de volgende twee seizoenen nog bij Beerschot Wilrijk zal voetballen", uit Pietermaat zijn tevredenheid op de clubwebsite. "Ik was einde contract en heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik doodgraag wilde blijven. Dat de club zo snel handelt door mij een nieuw contract aan te bieden, getuigt van respect en waardering. Daar ben ik best fier op."

De beslissing was dan ook snel genomen: "Ik heb er echt niet lang moeten over nadenken om daar m'n krabbel onder te zetten. Het steekt een beetje dat ik mijn rol niet heb kunnen spelen in de ultieme promotiestrijd met Cercle Brugge en dat de club mede daardoor de beoogde doorgroei naar 1A nog niet heeft kunnen bewerkstelligen. Maar uitstel is geen afstel. Naast weer helemaal fit geraken is en blijft de ultieme promotie naar hoogste afdeling mijn grootste uitdaging."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties