KV Oostende neemt beslissing: speler mag gratis weg, maar geïnteresseerde JPL-ploeg lijkt af te haken

KV Oostende neemt beslissing: speler mag gratis weg, maar geïnteresseerde JPL-ploeg lijkt af te haken

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

KV Oostende zal er volgend seizoen helemaal anders uitzien. Sportief directeur Hugo Broos is volop bezig de huidige kern te evalueren en heeft al een aantal knopen doorgehakt. Voor Franck Berrier is het doek gevallen.

Dat mag geen verrassing heten na al wat er dit seizoen gebeurd is. Berrier werd nadat hij er een transfer wou doordrukken een eerste keer naar de B-kern verwezen. Daarna werd hij terug opgepikt, maar omwille van een negatieve houding opnieuw teruggestuurd. Broos maakte de 34-jarige spelmaker duidelijk dat er geen toekomst meer voor hem is bij KVO, ondanks een nog éénjarig contract, weet Het Nieuwsblad. 

De Fransman mag zelfs transfervrij vertrekken. Het bestuur wil hem ook niet meer opstellen in play-off 2, waarin het jongeren de kans wil geven. Adnan Custovic wil hem wel nog gebruiken. Tegen Antwerp liet hij hem nog invallen. Custovic speelt zelf nog voor zijn toekomst en wil de beste ploeg.

Cercle Brugge lijkt trouwens af te haken voor Berrier omwille van alles wat er gebeurd is. Ze willen liever Kevin Vandendriessche, maar daar gaan ze wel moeten voor dokken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties