Club stoomt onzekere sterkhouder klaar voor 'Slag om Vlaanderen': "Rust? Daar is geen tijd voor, als hij fit is dan speelt hij, zo simpel is het"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Club stoomt onzekere sterkhouder klaar voor 'Slag om Vlaanderen': "Rust? Daar is geen tijd voor, als hij fit is dan speelt hij, zo simpel is het"
Foto: © photonews

Moet Club Brugge het zondag in Gent zonder Anthony Limbombe rooien? De 23-jarige flankaanvaller miste deze week een aantal trainingen en dus is het maar zeer de vraag of hij fit geraakt voor de 'Slag om Vlaanderen'.

"Anthony heeft een paar keer niet getraind, maar ik geloof wel dat hij fit kan geraken voor zondag", aldus een optimistische Ivan Leko. "Hij heeft vandaag individueel getraind, niet met de groep. Jammer genoeg heeft hij niet alle trainingen kunnen meedoen. Om goed te voetballen heb je die wel nodig."

Limbombe fit = Limbombe speelt

Limbombe heeft veel gespeeld de laatste tijd en dan was er ook nog eens die selectie voor de Rode Duivels en zijn contractverlenging, maar Leko vindt niet dat zijn winger rust nodig heeft: "Daar is op dit moment geen tijd voor. Of hij is fit en dan speelt hij zondag, of hij is niet fit en dan speelt hij niet. Je moet gewoon de beste ploeg opstellen en spelers in de strijd gooien die 100% zijn." 

Focus on the job

Tegen Genk had een van de Brugse revelaties van het seizoen het knap lastig tegen Clinton Mata: "Anthony was niet super, maar wel goed en belangrijk. Hij heeft zijn job prima gedaan. Wat er rond hem gebeurd is, is mooi voor de speler én de club. Een Rode Duivel hebben in zo'n lichting, in een ploeg die momenteel zo sterk is, is een compliment, maar het is nu aan de speler en aan ons om die aandacht opzij te zetten en te focussen op Club en de volgende match. We moeten samen bezig zijn met wat we moeten doen om onze voorsprong in play-off 1 nog groter te maken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties